Test af Active T5 Plus (2020)

0
1734

Active T5 Plus

289 kr.
8.1

Nem at synke

8.5/10

Smag

9.0/10

Effektivitet

8.0/10

Pris

7.0/10

Dette populære kosttilskud har en kombination af 11 aktive ingredienser, der arbejder sammen i perfekt synergi for at skabe Active T5 Plus.

Hvad hævder firmaet bag pillen?

  • L-Carnitin hjælper til et sundt stofskifte
  • Naturlige ingredienser
  • Boost i energi, vitalitet, og udholdenhed
  • Indeholder B6-vitamin der styrker forbrændingen af fedt
  • Indeholder bioperin fra sort peper
  • Hjælper med at styrke og bevare energien

Mere specifikt om indholdet:

Koffein og grøn te

Disse to ingredienser stimulerer kroppens energiniveau. Du kender koffein fra blandt andet kaffe. Det er et velkendt middel til at kvikke folk op med.

Aminosyrer

L-carnitin er en aminosyre der bidrager til et bedre energistofskifte. Produktet indeholder også L-tyrosin, der også er blevet grundigt undersøgt af mange forskere, og har en positiv effekt for din krop.

Bioperin

Bioperin er et ekstrakt fra sort peperfrugt, der både giver varme og smag, men også hjælper kroppen med nemmere af absorbere de næringsstoffer du indtager blandt andet fra pillen selv.

Vitaminer og mineraler

Pillen er rig på blandet andet B6-vitamin, der både hjælper med at øge stofskiftet så du bedre kan forbrønde fedt, og samtidig hjælper det dit nervesystem med at fungere normalt, og reducerer træthed.

Pillen er nem at sluge og er en cocktail af hovedingredienser som koffein, aminosyrer, vigtige vitaminer, capsicum, der sammen gør pillen super effektiv til folk, der har brug for mere energi i hverdagen. Derudover, så hjælper med kroppen med at kontrollere vægten.

Klik her for at se vores artikel om de bedste slankepiller på markedet.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her